13 maart 2024

Gezocht: (wens)ouders, draagmoeders, donoren en gezinnen die gefotografeerd willen worden

Geef jij een gezicht aan draagmoederschap? Op draagmoederschap.nl gebruiken we foto’s van mensen die direct betrokken zijn bij draagmoederschap: als (wens)ouders, draagmoeder, eiceldonor, kinderen geboren dankzij hulp van een draagmoeder en hun gezin.

Wij zoeken meer (wens)ouders, draagmoeders, eiceldonoren en kinderen van verschillende leeftijden en in verschillende gezinssamenstellingen voor een gevarieerd beeld op onze website. 

Onze fotografe komt graag naar je toe om foto's te maken in een huiselijke setting. Daarnaast willen we ook foto’s maken in een setting die bij jou van toepassing is, bijvoorbeeld in gesprek met een counselor, jurist, verloskundige of in een kliniek/ziekenhuis. Als dank voor je medewerking ontvang je de gemaakte foto’s digitaal.

Wil jij hieraan meewerken of heb je vragen? Stuur dan een mail waarin je kort iets vertelt over jezelf naar info@draagmoederschap.nl

--

We zijn ook op zoek naar mensen die hun ervaringen later dit jaar willen delen in een video/of ervaringsverhaal. Als je hier aan mee wil werken horen wij het ook graag. 

FacebookTwitter